Meng Management

Ons team

OVER MENG MANAGEMENT

Het bedrijf MENG Management V.O.F. is ontstaan op 24 augustus 2022. Opgericht door Sven Mengerink (beter bekend als Sven Meng) om artiesten meer in de schijnwerpers te laten staan die dat echt verdienen. Volgens Sven zijn er veel verborgen talenten die nooit de kans krijgen op een podium en hij vond dat daar iets aan gedaan moest worden. Vandaar dat Sven een bedrijf is gestart in de artiesten management. Even later volgde al snel een 2de eigenaar voor het bedrijf genaamd Jeroen Jolie die meehelpt om de artiesten te ontwikkelen en er voor zorgt dat artiesten snel gereed zijn om zich te tonen op het podium.
Sven beheert voornamelijk het financiële plaatje, het vergroten van het netwerk en de boekingen binnen het bedrijf. MENG Management is in korte tijd al flink gegroeid en wisten hun eerste artiesten Twisted Twins en Tycho Smit al snel internationaal te laten gaan in een club in Duitsland.

MENG Management heeft, op dit moment, bewust niet veel artiesten onder contract staan zodat we onze artiesten de aandacht kunnen geven die ze verdienen. Uiteraard zijn we wel altijd op zoek naar nieuw talent.

Foto's

Foto’s van ons Team

MENG Management is een toonaangevend managementteam dat artiesten helpt om hun volledige potentieel te bereiken en hun carrière naar nieuwe hoogten te tillen.

© MENG Management 2023 - Alle rechten voorbehouden
Webdesign: SaffrieDesign
Algemene voorwaarden
Privacybeleid